Diverse

Sfarsit de toamna, inceput de iarna

toamna

Anul acesta, am fost binecuvantati cu o toamna foarte frumoasa. Daca, de regula, eram obisnuiti cu multa ploaie si zile friguroase, de data aceasta lucrurile au stat altfel. In acest an am avut parte de vreme buna si zile pline cu soare. Faptul ca am putut culege zmeura din gradina bunicii in luna noiembrie intareste acest lucru.

Pentru multi dintre noi, toamna este cel mai important anotimp. Este momentul in care oamenii gospodari isi culeg roadele dupa un an de munca. Pentru copii, toamna reprezinta intoarcerea la scoala si gradinita dupa vacanta de vara. Imi amintesc cu nostalgie luna septembrie. Abia asteptam terminarea orelor de la scoala pentru a merge sa imi ajut bunicii in gradina. De multe ori, am privit toamna ca fiind cel mai bogat anotimp. Fericirea crestea pe fata mea cand imi vedeam bunica multumita de recolta obtinuta.

Dar, pentru multi toamna reprezinta culoare. Pentru cei pasionati de plimbari in natura, de fotografie, toamna este cel mai prielnic anotimp. Scriitorul american, Nathaniel Hawthorne, spunea: „Nu ma pot indura sa risipesc, stand in casa, ceva atat de pretios ca un rasarit de soare in toamna. Asa ca, imi petrec in aer liber toate orele zilei.” Si inteleg perfect de ce. Natura se transforma total, iar frunzele copacilor creeaza un pastel unic. Este impresionant sa privesti cum, pret de cateva minute, natura isi coboara mantia sub ochii tai, formand un covor multicolor.

Chiar daca timpul a fost limitat, am incercat cat am putut de mult sa profitam de acest anotimp si de zilele cu soare oferite. Si putem spune ca am fost foarte multumiti de fiecare experienta. Mai jos regasiti o galerie cu fotografii surprinse aceasta toamna.

Reactia ta

Incantat
0
Fericit
0
Dragoste
0
Nu sunt convins
0
Amuzant
0

Ar putea sa-ti placa si

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe in:Diverse