Diverse

Un gand pentru anul 2021: fii mai bun decat 2020!

2021

Cu siguranta, anul 2020 este anul care nu o sa fie uitat prea curand. Cartile de istorie vor aminti de pandemia cauzata de virusul SARS-COV-2 si de ceea ce s-a intamplat in acest an care tocmai a trecut. Dar 2021, oare ce o sa ne pregateasca?

Inca de la inceputul anului 2020 s-a anuntat ca nu o sa fie un an prea bun pentru populatie. Tonul a fost dat de catre incediul de vegetatie din Australia. Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii de pe fata pamantului. Nu dupa mult timp, Africa s-a lovit de invazia lacustelor. Un fenomen rar intalnit, dar care a cauzat o serie de pagube semnificative. Specialistii au spus ca a fost cea mai grava invazie de lacuste din ultimii 25 de ani.

Spre finalul anului Grecia a fost lovita de uraganul mediteranian Ianos. Acesta a facut mai multe ravagii in urma lui, care a produs mai mult decat pagube materiale. Si cum nu era de ajuns, Turcia a fost lovita de cutremur in in octombrie, iar in ultimele zile din an Croatia a fost si ea lovita de cutremur.

Acestea sunt doar cateva dintre exemplele care au marcat anul 2020, umbrite cumva de urmarile virusului SARS-COV-2. Toate aceste intamplari au avut un impact destul de mare si pentru multi a fost un an destul de greu. Multi si-au pierdut locurile de munca, economia a avut mult de suferit, si din pacate, multi si-au pierdut persoanele dragi din familie.

Dar, cu toate acestea, au existat si o serie de avantaje, cu ghilimelele de rigoare. Zilele acestea au fost intervievate persoane publice, si concluzia a fost ca este primul an in care au putut petrece mai mult timp cu familiile lor. In toata aceasta goana de zi cu zi, s-a luat o pauza. Chiar si natura a luat o pauza avand timp sa se refaca in urma turismului excesiv.

Pentru mine anul care a trecut a fost un an destul de bun din toate privintele. Si sunt convins ca nu sunt sigurul care afirma acest lucru. Este important sa cautam mereu partea plina a paharului, indiferent de situatie. Astfel, gandurile noastre vor fi mai pozitive, si nu ne vom lasa afectati de tot ce se intampla in jurul nostru.

Pentru 2021 imi doresc sa aloc mai mult timp pentru mine si pentru familia mea. Imi doresc sa meditez mai mult la viata mea. Imi doresc sa nu repet greselile din trecut si iau deciziile potrivite. Imi doresc sa fiu mai aproape de cei de langa mine si sa le fiu sprijin cand au nevoie.

Unul dintre motto-urile mele favorite este: „Cand viata pare lipsita de sens, de ce nu privim la cer mai des?” Acesta este gandul pe care doresc sa il transmit pentru acest an nou, 2021. Lucrurile se intampla fara voia noastra si nu dupa cum ne dorim. De aceea, poate ar trebui sa il lasam pe Dumnezu sa intervina in vietiile noastre dupa cum crede ca este mai bine. Cu siguranta, tot raul este spre bine. De aceea avem nevoie de rabdare, trebuie sa luam lucrurile asa cum le primim si sa fim multumiti cu ele.

2021, fii mai bun pentru fiecare!

Reactia ta

Incantat
0
Fericit
0
Dragoste
0
Nu sunt convins
0
Amuzant
0

Ar putea sa-ti placa si

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in:Diverse