Diverse

Sotul a plantat mii de flori pentru sotia nevazatoare

Sotul a plantat pentru sotia lui

Dragostea nu tine cont de nicio limita, de niciun obstacol. Si, acest lucru il dovedeste un batranel din Japonia, Miyazaki. Acesta este dovada vie ca atunci cand il iubesti pe cel de langa tine, faci orice pentru ca acesta sa fie fericit.

Casatoriti inca din 1956, domnul si doamna Kuroki, au trait o viata linistita la ferma lor. Trecand anii, acestia au dorit sa isi ia o vacanta pentru a explora si alte locuri din tara si din lume. Numai ca, planul lor nu a corespuns cu planul lui Dumnezeu. Sotia lui, doamna Kuroki, a ramas fara vedere in urma unei complicatii provocate de diabet. Impactul a fost mare, aceasta intrand intr-un con de tristete si suferinta, rupand legatura cu lumea exterioara.

Aceste efecte s-au resimtit si asupra sotului, ramanand cu inima rupta vazand suferinta sotiei. Dar, dragostea a putut sa razbata, asa ca acesta a decis sa ii aduca lumea sotiei. In proprietatea lor, acestia aveau o gradina mica de flori, shibazakura roz, care atragea admiratia oamenilor in fiecare an; gradina iubita de sotia lui.

Prin urmare, a inceput sa planteze din ce in ce mai multe flori pe terenul fermei. Timp de doi ani sotul a plantat flori, rezultand un loc magic, plin de culoare si mireasma. Acest lucru nu a fost neglijat de lume, gradina devenind o atractie turistica importanta pentru orasul Miyazaki. Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa calce cararile gradinii, astfel ca doamna Kuroki a inceput sa iasa iarasi, bucurandu-se de mireasma florilor si de prezenta turistilor.

Astazi, in locul acela exista un mic muzeu. In fiecare primavara, atunci cand gradina infloreste, aproximativ 7000 de persoane vin sa o admire si sa admire rodul frumoasei povesti de dragoste. Bucuria femeii, inconjurata de flori si vizitatori, reprezinta personificarea lumii. Chiar daca batranica nu a mai putut vizita intregul pamant, sotul ei i-a creat propria lume, o lume care o poate avea la picioare in fiecare an.

Mai multe imagine pot fi vazute aici: https://www.youtube.com/watch?v=kLYjgf0eU0o

Sursa fotografie: https://www.healthyfoodhouse.com/husband-plants-thousands-of-flowers-for-his-blind-wife-to-smell/?fbclid=IwAR0ehn6UvmyIJZ2Ng87WdhEjbMLa-kspXxhZO6TY0shGiRX_951i19cAuuw

Reactia ta

Incantat
0
Fericit
0
Dragoste
0
Nu sunt convins
0
Amuzant
0

Ar putea sa-ti placa si

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe in:Diverse