Calatorie

Cheile Gradistei, locul contopirii cu muntele

Ultima zi din iarna ne-a gasit la Cheile Gradistei. Si, putem spune ca a meritat din plin, avand parte de o zi plina de zapada, cu adevarat o zi de iarna. Cheile Gradistei este un loc cu totul special. Acest lucru este datorat privelistei incredibile, locatia fiind situata la poalele muntilor. Natura te inconjoara din toate directiile, iar privelistea este uimitoare.

Am sustinut intotdeauna ca Romania este o tara uimitoare. Peisajele, locurile pitoresti incarcate de povesti, o fac speciala.
Nu de curand am scris despre Fundata, si despre plaiurile mioritice de acolo. Acum a venit randul sa scriem despre acest loc unic. Belvederea de aici nu poate fi descrisa in cuvinte. Te regasesti in fata muntilor Bucegi si muntii Piatra Craiului. Maretia masivelor iti ofera o stare de bine, de relaxare, de superioritate.

Cum se ajunge la Cheile Gradistei? Noi am plecat din Bucuresti. Parasind autostrada Bucuresti – Ploiesti, am continuat pe DN1 la iesirea din Azuga. De aici am continuat pe Paraul Rece. Am parasit drumul principal, culoarul Rucar-Bran (DN73), si am mai mers aproximativ 10 Km.
Pentru intoarcere, am ales o alta ruta. Am preferat sa mergem pe culoarul Rucar – Bran, pentru ca este unul dintre cele mai frumoase drumuri din tara. Asa am putut bifa mai multe obiective si ne-am bucurat de peisaje de poveste.

Chiar daca a nins destul de mult si ceata a fost prezenta mare parte din zi, am reusit sa surprindem natura prin fotografii minunate. In galeria de mai jos puteti regasi o parte din acestea.

Reactia ta

Incantat
0
Fericit
0
Dragoste
0
Nu sunt convins
0
Amuzant
0

Ar putea sa-ti placa si

1 Comment

  1. Totul arata genial

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe in:Calatorie