CalatorieLocatii

Sweet Valley, alegerea noastra pentru Sinaia

sweet valley

Intr-un clasament al celor mai frumoase orase de munte, pentru noi, Sinaia este clasat in primele trei. Dinastia regala, Castelul Peles, Gara Regala Sinaia, arhitectura orasului, toate acestea protejate de catre Muntii Bucegi dau o rezonanta aparte orasului.

Pasionatii de istorie pot regasi in Sinaia oriunde subiecte de interes; aerul curat, povestile din spatele cladirilor sunt doar o parte din motivele pentru care va recomandam sa vizitati orasul Sinaia.

Unde am poposit

Iubim calatoriile, ne iubim tara si incercam sa poposim in cat mai multe locuri de poveste.

Un astfel de loc magic am descoperit la Sinaia; o casuta desprinsa parca din povesti, intr-o zona impresionanta, inconjurata de maretia naturii – Sweet Valley Sinaia – cabana in care sigur poti regasi o parte din copilaria ta.

Povestea acestei casute este impresionanta. Barnele exterioare dateaza inca de la sfarsitul anilor ‘40, fiind aduse tocmai din Maramures. O parte din felinarele amplasate de-a lungul casei sunt fabricate de mai bine de 70 de ani, fiind restaurate intr-un mod extraordinar de frumos pentru Sweet Valley. Chiar si semineul este unul vechi, reconditionat. Exista, de asemenea, multe detalii care fac parte din secolul trecut, insa oricat le-am descrie in cuvinte, nu vom putea niciodata sa le surprindem cu adevarat valoarea inestimabila din punct de vedere afectiv.

Tot ceea ce va putem spune este ca timpul petrecut aici este magic. Decorul vesel, simetria detaliilor, precum si bunul gust dovedit prin alegerea unor piese unice, care creeaza cel mai feeric basm numit Sweet Valley, toate acestea conduc la decizia noastra de a va prezenta micul colt al copilariei noastre, ramas intact in trecerea timpului.

O noapte cu copiii in acest loc reprezinta o transpunere a copilului din noi in casa bunicilor. Casa si-a deschis usile pentru toata lumea si este pregatita sa ofere vacante de neuitat. Aceasta poate gazdui pana la 3 familii si beneficiaza de intimitate maxima.

Ce se poate vizita in Sinaia

  • Castelul Peles si Pelisor. Castelul Peles este o constructie de referinta pentru Romania, nu doar pentru Sinaia.
  • Poteca regala – drumetie spre Poiana Stanii.
  • Parcul “Dimitrie Ghica”.
  • Cazinoul din Sinaia.
  • Manastirea Sinaia.
  • Palatul Foisor – acesta a fost folosit de prima Familie Regala a Romaniei.
  • Gara Regala – expozitia de trenulete.
  • Castelul Stirbey impreuna cu Muzeul Orasului.
  • Casa memoriala “George Enescu”.

Reactia ta

Incantat
0
Fericit
0
Dragoste
0
Nu sunt convins
0
Amuzant
0

Ar putea sa-ti placa si

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in:Calatorie