Travel

Pestera, satul din Romania cu peisaje comparabile cu cele din Elvetia

Sat pestera

Nu departe de Bran (Brasov), sau de Podul Dambovitei(Arges) se afla satul Pestera. La doar 40 de km de Brasov regasesti raiul dintre munti. Acest sat pitoresc pastreaza imaginea Romaniei de altadata, Romania pitoreasca.
Situat in Parcul National Piatra Craiului, la poalele lor, micul satuc de munte este intruchiparea frumosului si a maretiei. De pe stradutele inguste, privelistea este incredibila. La orice pas se pot vedea Muntii Bucegi si Piatra Craiului. Este cu adevarat un sat desprins din povesti.

Sfatul nostru este sa strabateti satul la pas. Asa puteti fi siguri ca nu ratati nimic. Interactionati cu oamenii; acestia sunt calzi si ard de nerabdare si isi spuna povestile. Indiferent de anotimp peisajul este incredibil. Fiecare parte din an are farmecul ei. Chiar daca este primavara, inca am prins zapada si am asteptat cu sufletul la gura sa se ridice norii, pentru a vedea maretia Bucegilor. Din pacate, ceata nu s-a ridicat si nu am putut surpinde in imagini muntii Piatra Craiului.
Satul Pestera este o idee de vacanta pentru toata lumea. Daca esti iubitor de natura si frumos, cu siguranta trebuie sa ajungi aici.

Ce activitati puteti face?
Pentru iubitorii de munte, se pot face o serie de drumetii spre Piatra Craiului.
Daca esti pasionat de bicicleta, stradutele satului merita strabatute pe doua roti.
Daca vrei doar relaxare este suficient sa te plimbi prin aceste locuri. In proximitatea satului se afla Magura, o zona la fel de pitoreasca. Drumul pana acolo poate fi strabatut la pas in aproximativ o ora.

Iubitori de povesti, de natura, de viata la sat va recomandam cu caldura satul Pestera!

Related posts
LocatiiTravel

Valea Doftanei si Lacul Paltinu

LocatiiTravel

Transfagarasan, cel mai spectaculos drum din tara

Travel

Varful Papusa, cel mai antrenant traseu din sezon

Travel

Muntele Draganu - drumul copilariei

Sign up for our Newsletter and
stay informed
[mc4wp_form id="14"]

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *