Uncategorized

Bucuria consta in lucruri mici

De curand am citit un titlu de articol care spunea „un copil a plans cand a vazut prima oara dulciuri”. De obicei nu bag de seama tot ceea ce se gaseste pe Internet, dar acesta mi-a atras atentia. Nu am citit restul articolului, dar titlul mi-a rasunat in minte mai multe zile. Indiferent daca articolul era real sau nu, realitatea este ca sunt foarte multi copii care duc lipsa de ceva dulce si nu numai. Din pacate, multi copii traiesc in conditii grele. Si nu doar Romania se confrunta cu aceasta problema. Imaginea se regaseste la nivel mondial. Bucuria lor nu inseamna telefoane, tablete sau jucarii.


Acum cateva luni am dat curs invitatiei unei prietene de a oferi ceva unor copii. Prin anumite programe, aceasta merge si consiliaza copii. Prin munca ei, incearca sa le ofere dreptul la educatie, atat crestina cat si de viata de zi cu zi. Si, prin intermediul ei am trimis niste dulciuri pentru una dintre grupe. La cateva zile, am primit un video cu reactia lor. Pentru acei copii, faptul ca au reusit sa manance o ciocolata Kinder, a reprezentat o bucurie de neinchipuit. Multi dintre noi avem tot ceea ce ne trebuie, insa tot nu suntem fericiti. Intotdeauna ne lipseste ceva si ne dorim mai mult. Dar, in acelasi timp, exista si oameni care abia au ce manca.
Chiar daca exista mai multe ONG-uri si organizații care incearcă sa ajute acesti copii si familiile lor, nu este suficient.

Fotbalistul Sadio Mané, care activeaza pentru echipa Liverpool, doneaza in fiecare an sume importante. Prin acestea, a reusit sa construiasca un spital, o scoala, un teren de sport in locul in care s-a nascut. El a cunoscut multi ani cum este sa fii sarac. Dar prin munca si seriozitate a ajuns sus. Nu a uitat de unde a plecat și incearca sa ajute cat de mult poate. Acesta este doar un exemplu. Dar poate fi un exemplu și pentru noi. Chiar daca majoritatea avem tendinta ca, in aceasta perioada a anului, sa oferim cadouri, poate ar trebui sa o facem mai des. Bucuria trebuie sa fie cunoscuta de fiecare dintre noi.

Nu ramane indiferent si ofera o bucurie celor care au nevoie, ori de cate ori poti.

Copyright poza: republica.ro

Related posts
Uncategorized

Beneficiile plantelor medicinale

Uncategorized

Traditie in varf de munte

Uncategorized

Fotogalerie. Colibe din zona Rucar

Uncategorized

Sotul a plantat mii de flori pentru sotia nevazatoare

Sign up for our Newsletter and
stay informed
[mc4wp_form id="14"]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *